Povežite se s nama

Sport

Navijači ponovno na Rujevici, Armada poziva da se kupi pretplata

Objavljeno

na


Hrvatski nogmoetni stadioni odnedavno ponovno primaju gledatelje, a to će ponovno tijekom nadolazećeg vikenda biti slučaj i na Rujevici. U nedjelju Rijeka ima na rasporedu prvoligašku utakmicu protiv Slaven Belupa.

Tim povodom oglasili su se iz kluba navijača Armada te su pozvali svoje članove da kupe pretplatu.

“Rijeka u nedjelju igra od 19 sati na Rujevici, a mi se vraćamo još bliže terenu. Nakon avantura na brdu gdje podrška voljenom klubu nije izostala, vraćamo se na tribine.

S obzirom na smanjeni kapacitet stadiona zbog mjera protiv korone, podsjećamo još jednom sve navijače da do četvrtka, ukoliko još nisu, idu po pretplate kako bi osigurali svoje mjesto uz Rijeku. Vidjeli smo i prije potpunog zatvaranja da su na tribine mogli samo pretplatnici.

Kupovina preplate za svakog navijača označava jedan od dokaza vjernosti svome klubu jer nije cilj imati od toga pogodnosti, rezervirano mjesto ili nešto treće nego pokazati da želiš biti uz svoj klub cijelu godinu, bez obzira na rezultat, spriječenost ili neku višu silu. Pokazati da Rijeka nije i neće biti sama, ma gdje god i kada god igrala”, poručuju iz Armade.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram