Povežite se s nama

Sport

Navijači Rijeke ogorčeni inertnošću kluba na uvrede predsjednice

Objavljeno

na
Kolinda Grabar Kitarović šokirala je Riječane, ali i cijelu Hrvatsku izjavom da je Rijeka bila zamjenski klub za Partizan i Crvenu zvezdu. Još je više šokirala naknadnom izjavom da se Rijeku nastojalo politički povezati s Beogradom.

Jasno je da se aktualna predsjednica izjavom išla dodvoriti navijačima Hajduka koji zbog navijačke netrpeljivosti šire takvu propagandu i nastoje Rijeci i Armadi prišiti srpski predznak. Budući da Rijeka ne glasa za nju, a Hajduk ima ogromnu navijačku, a samim time i glasačku bazu, jasno je što je tom izjavom htjela postići.

HNK Rijeka, nažalost, prečesto prelazi preko izjava i postupaka kojima se naš klub, ali i naš grad nastoje ocrniti i prikazati u najgorem kontekstu. Iz HNK Rijeka tražili su i prenijeli službeno očitovanje predsjednice uz kratki komentar „HNK Rijeka drži kako naš klub oduvijek bezrezervno pripada svojim navijačima, svome gradu, svome kraju, Hrvatskoj i svima koji je nose na srcu!“

Nisu se iz kluba pretrgli demantirati predsjednicu, iako bi se običnim priopćenjem s popisom transfera, rezultata i igračkim kadrom tih godina to moglo. Pustili su još jednom, da još jedan udar na Rijeku i njezine navijače unutar difamacijske kampanje prođe bez posljedica.

HNK Rijeka klub je s dugom tradicijom koja seže puno prije sadašnje Uprave i oni su dužni u obranu kluba stati pod svaku cijenu. Rijeka je zatražila očitovanje predsjednice, ali se sama nije dostatno očitovala jer jedna rečenica na takvu uvredu jednostavno nije dovoljna.

Inertnošću kluba ogorčeni su i navijači pa se na službenoj Facebook stranici mogu pronaći sljedeći komentari:

“Ali gdje je VAŠE očitovanje?!”

“Skupljanje jeftinih političkih poena i glasova za izbore, a ujedno pišanje po našem klubu i nama, a vi šutite i ne dajte nikakva vaša priopćenja. Bravo uprava, bravo predsjedniče kluba. Nek nam se i posere u usta usput”

“PR kluba radi po nečijem nalogu, linija manjeg otpora. Šuti i naguzi se”

“I tako se KGK fino pokakila na ono “ZAJEDNO SMO RIJEKA, ZAJEDNO SMO HRVATSKA”! A vi samo nastavite sa neutralnim stavom kad god netko ‘kaki’ po klubu.”

“I šta ćete sad kad se je dotična još jednom popišala po vama i HNK Rijeka? Oće bit kakvo očitovanje??”

“NK Rijeka koji je vaš službeni stav. Za mišljenje predsjednice više nikoga nije briga, ona je svoje rekla i nije bilo potrebe za njezinim dodatnim priopćenjem koje je napisao netko iz njezinog ureda.”

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram