Povežite se s nama

Vijesti

Ne, ovo na Delti nije 5G odašiljač u izgradnji

Objavljeno

na


Proteklih dana na području Delte uz prometnicu D404 gradi se objekt koji je privukao pažnju građana, naročito onih koji su potpali pod razne teorije urote o postavljanju i izgradnji 5G odašiljača na raznim lokacijama u Hrvatskoj i njihovom navodnom lošem utjecaju.

Vjerojatno nema potrebe sad demantirati sve te razne teorije urote o 5G-u, to prepuštamo Faktografu, a mi smo provjerili što se to zapravo gradi na Delti uz frekventnu prometnicu koja je jedan od ulaza u grad s autoceste te istovremeno vodi u trgovački centar Tower.

Radi se zapravo o novom oglašivačkom tornju tvrtke Go2Digital, do sada najvećoj takvoj površini u Rijeci te tvrtke, koja digitalne panoe već ima na tri lokacije u strogom centru grada, odnosno da budemo precizniji na Jadranskom trgu, Trgu 128. brigade Hrvatske vojske i u Starčevićevoj ulici. Tu je također i nekoliko digitalnih panoa u Tower centru.

Inače, Go2Digital je svoj oglašivački prostor proteklih tjedana ustupio i javnim službama te iskoristio za slanje društveno korisnih poruka vezanih uz epidemiju koronavirusa.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram