Povežite se s nama

Vijesti

Neboder Tower centra na Pećinama postao vlasništvo Plodina

Objavljeno

na


Neboder koji se nalazi u sklopu Tower centra na Pećinama nakon punih 13 godina dobio je novog vlasnika koji ga namjerava uskoro staviti u funkciju. Radi se o jednoj od najvećih hrvatskih tvrtki, Plodine d.d., koji su tako postali vlasnici nebodera od 15 etaža ukupne površine oko osam tisuća četvornih metara.

Neboder je doveden do roh bau faze još 2007. godine, a kupnju je za Novi list potvrdila članica uprave Plodina, Mirjana Palada Kmetović.

“Sretni smo, ovo je velik korak za nas koji će nas pogurati na našem putu k liderskoj poziciji retailera u Hrvatskoj. Upravo sam potpisala ugovor i ovo je velika stvar za Plodine jer mi smo tvrtka koja je još uvijek u ekspanziji i imat ćemo 400 do 500 djelatnika, što je dvostruko više nego ih sad imamo, ne računajući trgovce. Za toliko novih radnika u sjedištu zaista nam je potreban ovoliki prostor”, rekla je Palada Kmetović za Novi list..

Neboder je kupljen od Poliocentra Rijeka, a cijena nije poznata javnosti. Najavljeno je skorašnje stavljanje nebodera u funkciju te će on postati novo sjedište Plodina.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram