Povežite se s nama

Crna kronika

Nekome je usred noći pukla guma na Podmurvicama, pa se poslužio jednom s parkiranog auta

Objavljeno

naJedna Riječanka imala je ovog utorka, 16. listopada, prilično neugodno buđenje, a namjeru odlaska na posao vjerojatno joj je poremetila spoznaja da joj je netko skinuo kompletnu gumu s parkiranog automobila.

Nesretna žena požalila se o svojim poteškoćama putem društvenih mreža, a sve to dogodilo se tijekom noći, a čak je doznala i informaciju o kojem automobilu se radilo.

“Nepoznatom počinitelju noćas je na tamnom Citroenu C1 pukla guma, pa se poslužio mojom! Majstore, bio si baš pažljiv, svaka ti čast i neka ti je sa srećom”, rekla je oštećena Riječanka te je nadodala kako se to sve događalo u Dubrovačkoj ulici.

U komentarima se nadovezalo još nekoliko stanara spomenute ulice koji su također istaknuli da su imali slična loša iskustva, ali njima su skidali ratkape, brisače itd.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže