Povežite se s nama

Crna kronika

Nema kaznene prijave za redare zbog tučnjave u Onyxu

Objavljeno

na
Riječko Općinsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje kojim se odbacuje kaznena prijava protiv petorice osumnjičenika koji se dovode u vezu s tučnjavom u noćnom klubu Onyx u Puntu na otoku Krku protekle subote u kojoj su ozlijeđena četvorica Slovenaca. Protiv sve petorice odbačena je prijava za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi, a protiv jednog osumnjičenika zbog dva kaznena djela teške tjelesne ozljede i jednog kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. Priopćeno je to danas portalu Burin iz Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci.

“Nakon provedenog sudsko-medicinskog vještačenja utvrđeno je da su sve ozljede sudionika predmetnog događaja tjelesne ozljede lake naravi, a cijeneći intenzitet poduzetih radnji i sredstvo počinjenja, nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje u počinjenje naprijed navedenih kaznenih djela“, pojašnjavaju iz tužiteljstva razlog zbog kojeg su inkriminacije protiv petorice odbačene.

U praksi to znači da se protiv osumnjičenih više neće voditi kazneni postupak, te da je slučaj u tom smislu stavljen “ad acta”.

Naša neslužbena saznanja govore da su kazneno prijavljeni i bili osumnjičeni vlasnik tvrtke koja vodi klub, njegov sin koji je tada radio kao konobar i trojica zaštitara (redara). Vlasnik kluba, njegov sin i jedan zaštitar su bili uhićeni za subotnjeg poslijepodneva nakon ekscesa u klubu, a u nedjelju ih je policija i privela na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo.

U ekscesu, do kojeg je došlo oko 1 sat u noći na prošlu subotu, ozlijeđena su četiri slovenska državljana kojima je medicinska pomoć pružena u KBC-u Rijeka i nakon toga su otpušteni iz bolnice.

Nakon incidenta u klubu, tijekom prošlog subotnjeg prijepodneva pojavila se videosnimka tučnjave u klubu koju su objavila 24 sata,na kojoj se može vidjeti kako se zaštitari (redari) grubo fizički obračunavaju s nekim posjetiteljima kluba, javlja portal Burin.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže