Povežite se s nama

Vijesti

Neodgovorno ponašanje gradonačelnika: Parkiranje na mjesta “za invalide” i uz “zebru”

Objavljeno

na
Gradonačelnik Vojko Obersnel kao službeno vozilo koristi novi model Renaulta Lagune te ga ima pravo koristiti 0-24 sata, što je i uobičajeno s obzirom na posao koji obavlja.

No, čini se da isto tako gradonačelnik i “zloupotrebljuje” činjenicu da su ipak djelatnici “pauk – službe”, kao i vjerojatno policajci, prilično upoznati s time tko vozi spomenuti Renault te ga očito prilično često parkira protupropisno.

Otkrio je to na svom Facebook profilu gradski vijećnik Josip Kukuljan te je priložio nekoliko fotografija na kojima je vidljivo da Obersnel svojim automobilom djelomično zauzima mjesto za parkiranje osoba s invaliditetom, na autobusnoj stanici, kao i uz sami pješački prijelaz, što je također kažnjivo. Činjenica je da Rijeci kronično nedostaje parkirnih mjesta, no gradonačelnik bi ipak kao prvi čovjek grada trebao voditi malo više računa o mjestu na kojima parkira svoje službeno vozilo.

Poslali smo upit Gradu Rijeci kako bismo doznali njihov komentar na ovakvo parkiranje gradonačelnika, kao i pitanje je li ikad službeno vozilo gradonačelnika dobilo koju kaznu za prometni prekršaj.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram