Povežite se s nama

Crna kronika

Neslavni rekorder vikenda u Rijeci napuhao 2,03

Objavljeno

na
Na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske prošlog tjedna dogodilo se 48 prometnih nesreća, od kojih su tri bile teže, a 45 lakše. U nesrećama su teže ozlijeđene tri  osobe, a lakše sedam osoba. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 297.200 kuna.

U prometnim nesrećama sudjelovao je jedan stranac, dva pješaka i jedan alkoholizirani vozač. Kod 14 vozača utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg.  Najviše vozača kod kojih je utvrđena alkoholiziranost, njih 11, je u dobi iznad 35 godina života, dvoje su dobi u  između 25 i 35 godina života, dok je jedan vozač u kategoriji između 18 i 25 godina života.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu izmjerena je 51-godišnjem vozaču u Rijeci. Njega je policija zaustavila u subotu, 30. siječnja oko 2,45 sati u ulici Šetalište Andrije Kačića Miošića gdje je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim vozilom marke Opel, riječkih registracijskih oznaka. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 2,03 g/kg te je zbog počinjenog prekršaja sankcioniran prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram