Povežite se s nama

Mozaik

Netta otkazala nastup na Dori, uz Roka Blaževića gosti show programa bit će finalisti Voicea

Objavljeno

na

Pozornica Dore 2020.


Još nas dva dana dijele od velike završnice Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije – Dora 2020., kada ćemo u izravnom HRT-ovu prijenosu iz Opatije doznati tko će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu. U Opatiji su pripreme i probe izvođača na spektakularnoj pozornici u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“, koja će u subotu postati hrvatsko glazbeno središte, u punome jeku. 

Iako su se u nekim medijima pojavile spekulacije o mogućnostima otkazivanja „Glazbenih dana HRT-a 2020. – Opatija“ i „Dore 2020.“ zbog aktualne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, to nije točno. Manifestacija će se održati prema prvotnom planu, odnosno počinje u petak 28. veljače u 20 sati koncertom Jazz orkestra HRT-a s gostima-pjevačima pod nazivom „Samo jednom se ljubi – sjećanje na Ivu Robića“ u dvorani Centra Gervais u Opatiji, te „Dorom 2020“, u subotu 29. veljače u 20 sati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Također nije točna ni informacija da bi izvođači, ukoliko su u minula dva tjedna boravili u Italiji, bili diskvalificirani. Jedina je točna informacija, a ujedno i promjena u programu „Dore“, da je gošća show programa iz Izraela Netta, eurovizijska pobjednica 2018. godine, zbog viroze otkazala svoj nastup, pa će umjesto nje – uz našeg lajnskog pobjednika Dore i predstavnika na Eurosongu Roka Blaževića natupiti finalisti Voicea.

Recimo i to da će gledatelji Hrtvatske televizije i slušatelji Hrvatskog radija obje večeri moći pratiti u izravnim prijenosima HRT-a iz Opatije, i to od 20:05 na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT-HTV1) i Drugom programu Hrvatskog radija (HRA2).

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram