Povežite se s nama

Sport

Nikola Babić pojačava RK Zamet u utakmici s Dubravom

Objavljeno

naDanas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljena nedjeljna utakmica 4. kola Premijer lige rukometaša između RK Zamet i RK Dubrava te je predstavljen Nikola Babić koji će nakon uspješne rehabilitacije biti na raspolaganju treneru Laliću.

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – direktor RK Zamet i igrač RK Zamet Nikola Babić.

Vedran Babić – direktor : “Iza nas su tri utakmica, dvije gostujuće i jedna domaća u kojoj su osvojena dva dosadašnja boda. Raspored nam baš i ne ide na ruku jer od prvih 6 utakmica 4 su gostovanjima. Unatoč porazima na gostovanjima, veseli činjenica da smo veći dio tih utakmica odigrali na visokoj razini i to nam daje nadu da u nadolazećim utakmicama skupimo bodove. Zaželio bi sreću povratniku u Zamet, iskusnom Nikoli Babiću od kojeg očekujemo da našoj mladoj ekipi da dodatni dignitet svojim iskustvom i svojim pristupom na utakmicama i na treninzima.”

Nikola Babić – igrač: “Drago mi je da se vraćam u Zamet nakon 7 godina, gdje mogu svojim iskustvom dati svoj doprinos ovoj ekipi, koja je po talentu izuzetno moćna ekipa u Hrvatskoj. Odlično treniramo i dečki zaista svaki trening odrađuju na visokoj razini. Uvjeti su odlični i zahvalio bi upravi kluba na ukazanom povjerenju. Rehabilitacija je iza mene i jedva čekam utakmicu. Na našem terenu nema gostujućih favorita, jedini favorit možemo biti mi i ako pokažemo igru iz prva 3 kola ništa nas neće spriječiti da uzmemo bodove pred domaćom publikom.”

Utakmica 3. kola se igra u nedjelju, 14.10.2018., s početkom u 18.00 sati u Centru Zamet.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram