Povežite se s nama

Mozaik

Nikolina Tomljanović održala svoj prvi samostalni koncert na Trsatskoj gradini

Objavljeno

na

Foto: Foto Kurti


Trsatski kaštel jučer je bio domaćin glazbene večeri koja je ujedno bila i prvi samostalni koncert Nikoline Tomljanović. Riječanima i Riječankama najviše poznata kao bivša članica omiljene grupe E.N.I., predstavila je svoj album prvijenac „Put po mom“ te je u pratnji vrhunskih glazbenika publici predstavila novu etapu u svojoj karijeri.

Koncert su obilježili pop-country ritmovi, a uz skladbe s albuma repertoar su sjajno nadopunile obrade stranih hitova koje su doprinijele raspjevanoj atmosferi. Brojni gosti učinili su ovu večer još posebnijom; na pozornici se pridružio Sandro Bastijančić s kojim je Nikolina izvela dva dueta, a publika se posebno obradovala ponovnom susretu s grupom E.N.I. u punom sastavu. Gost koncerta bio je i Goran Gubić Hans, izvrstan gitarist te jedan od autora hita „Danas je ljubav“. U specifičnom žanrovskom tonu nastavio je i riječki country bend Crooks & Straights, a raznolikost izvedbi učinila je prvisamostalni koncert ove talentirane glazbenicenezaboravnim.

Brojni posjetitelji Ljeta na Gradini svojoj su sugrađankidali vjetar u leđa za nove pothvate u svojoj samostalnojkarijeri, a Nikolina je zasigurno nadmašila očekivanja ioduševila svojim vokalnim sposobnostima. Još se jednom Rijeka pokazala kao izvor žanrovski raznolikihglazbenika koji pružaju užitak za svačiji glazbeni ukus.

Na Trsatskoj nas gradini već sutra u 21.30 očekujeunplugged koncert grupe Keops u pratnji gudačkogkvarteta, a ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram