Povežite se s nama

Mozaik

Njivice će ovog srpnja ugostiti najslađi događaj ljeta – Festival sladoleda

Objavljeno

na
U srcu sezone Njivice će ugostiti najslađi događaj ljeta – Festival sladoleda! Nakon pet uspješnih izdanja, ove će godine posjetitelji u festivalu posvećenom ledenoj slastici uživati čak sedam dana – od 10. do 16. srpnja. Njivice će postati epicentar sladolednih užitaka, a sve će se odvijati duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama, na vanjskim prostorima kampa Aminess Atea Camping resorta i lounge bara Veya u sklopu Veya hotela by Aminess. Pet izlagača će uz lokalne proizvođače nuditi brojne varijacije sladoleda spremljene od pomno biranih sastojaka. Tako će se moći kušati artizanski gelato, pravi homemade sladoled, luxury gelato te brojne druge verzije ove kremaste delicije. 

Ljeti nema boljeg osvježenja od sladoleda, a na Festivalu će se nuditi sve varijacije ovog omiljenog ljetnog deserta. Čokoladni ili voćni okusi na štapiću, u kornetu ili u čašici, s preljevom ili šarenim mrvicama – izbora će biti na pretek! 

Festivalski dani donose pregršt zabave i animacije te odlične glazbe, a pravu festivalsku atmosferu stvorit će maštoviti photo pointevi, icecream corneri unutar kojih će se posluživati sladoled te ulični zabavljači. Sastavni dio ove sladoledne priče bit će promenadni nastupi uličnih zabavljača, nastupi s vatrom i LED magičnim krilima. 

Jutarnji sati bit će rezervirani za dječji program uz edukativne radionice namijenjene svim uzrastima. Klinci i klinceze moći će se okušati u likovnim i kreativnim radionicama, ali i pustolovnim sadržajima kao što je već tradicionalna potraga za blagom. 

U večernjim satima slijedi glazbeni program uz brojna zvučna imena, a otkrit ćemo da će sladolednoj čaroliji doprinjeti Gelato sisters, Luka Nižetić, Domenica, Grooversi, Šajeta i Infinity band.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže