Povežite se s nama

Sport

NK Toretta Rijeka: I mali sportski klubovi imaju svoje navijačke pjesme

Objavljeno

na
Iako postoji niz primjera nogometaša koji su se tijekom, ili po završetku svoje karijere otisnuli u glazbene vode, mahom su to pjesme ljubavne tematike, i prava je rijetkost da nogometaš snimi navijačku pjesmu posvećenu klubu u kojem igra.

Upravo je to uoči početka nove sezone učinio Kristian Škrobonja Kike, mladi nogometaš U-10 selekcije riječkog nogometnog kluba Toretta, otpjevavši pjesmu „Torettosi“, za koju je u produkciji televizije Očima srca snimljen i glazbeni spot. Glazbu, stihove i aranžman za „Torettose“ potpisuje njegov otac Dorian, a koja je to tajna veza glazbe i nogometa, pogledajte u video spotu. 

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram