Povežite se s nama

Mozaik

Noć kazališta u HKD-u uz stand-up “Prosti faktori” Marka Dejanovića

Objavljeno

na


Na Noć kazališta, subotu 21. studenog u 20 sati u HKD na Sušaku dolazi urnebesna stand up komedija Prosti faktori bosansko-hrvatskog komičara Marka Dejanovića.

Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua u Prostim faktorima! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

Marko Dejanović, često oslovljavan i kao Panda ili NapušenaPanda, u prvom solo showu pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara – zbog straha. Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva. Marko je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Anacionalan je, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Događaj je organiziran prema svim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 kod održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija. Nošenje zaštitnih maskica obavezno je u prostoru HKD-a, uključujući i za vrijeme trajanja programa.

Ulaznice po cijeni od 50 kn moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije događanja na blagajni HKD-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže