Povežite se s nama

Sport

Nogometaši Rijeke donijeli poklone u Dječji dom u Lovranu i u Dječji dom “Tić”

Objavljeno

na
Puno emocija i zagrljaja, pokoja suza radosnica i veće oduševljenje zbog dolaska prvotimaca Rijeke nego zbog poklona…

Hrvatski nogometni klub Rijeka ove godine odlučio je razveseliti one najmlađe, štićenike Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić u Lovran koje su posjetili, a  nogometaši donijeli su sa sobom hrpu darova.

Naime, HNK Rijeka prikupio je i ispunio sve želje štićenika Doma uz želju da djecu razvesele u blagdansko vrijeme. Bilo je tu različitih želja, a na kraju su ih ispunili sve na radost naših najmlađih.

Uz puno darova koje su donijeli, nogometaši su proveli ugodno vrijeme u druženju sa štićenicima, potpisavši lopte, dresove i majice uz nezaobilaznu zajedničku fotografiju za uspomenu.

Nakon toga Nogometaši Rijeke posjetili su Dječji dom “Tić” u Rijeci. Matija Frigan, Adrian Liber i Ivan Smolčić donijeli su veliki broj darova koji će nesumnjivo izmamiti osmijehe djeci.

Naime, prva momčad, stručni stožer, te djelatnici HNK Rijeka i tvrtke Stadion Kantrida ispunili su božićne želje štićenika.

Tamara Žakula, ravnateljica Dječjeg doma „Tić“, zahvalila se na darovima, te ujedno upoznala naše nogometaše s radom Doma i koja je njegova uloga u odgoju djece.

Generalni direktor HNK Rijeka Luka Ivančić pozvao je predstavnike Doma i njihove štićenike na nadolazeće utakmice iduće godine, a s obzirom da među štićenicima ima veliki broj navijača vjeruju da će se uskoro ponovo družiti.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže