Povežite se s nama

Sport

Nogometaši Rijeke donijeli poklone u Dječji dom u Lovranu i u Dječji dom “Tić”

Objavljeno

na


Puno emocija i zagrljaja, pokoja suza radosnica i veće oduševljenje zbog dolaska prvotimaca Rijeke nego zbog poklona…

Hrvatski nogometni klub Rijeka ove godine odlučio je razveseliti one najmlađe, štićenike Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić u Lovran koje su posjetili, a  nogometaši donijeli su sa sobom hrpu darova.

Naime, HNK Rijeka prikupio je i ispunio sve želje štićenika Doma uz želju da djecu razvesele u blagdansko vrijeme. Bilo je tu različitih želja, a na kraju su ih ispunili sve na radost naših najmlađih.

Uz puno darova koje su donijeli, nogometaši su proveli ugodno vrijeme u druženju sa štićenicima, potpisavši lopte, dresove i majice uz nezaobilaznu zajedničku fotografiju za uspomenu.

Nakon toga Nogometaši Rijeke posjetili su Dječji dom “Tić” u Rijeci. Matija Frigan, Adrian Liber i Ivan Smolčić donijeli su veliki broj darova koji će nesumnjivo izmamiti osmijehe djeci.

Naime, prva momčad, stručni stožer, te djelatnici HNK Rijeka i tvrtke Stadion Kantrida ispunili su božićne želje štićenika.

Tamara Žakula, ravnateljica Dječjeg doma „Tić“, zahvalila se na darovima, te ujedno upoznala naše nogometaše s radom Doma i koja je njegova uloga u odgoju djece.

Generalni direktor HNK Rijeka Luka Ivančić pozvao je predstavnike Doma i njihove štićenike na nadolazeće utakmice iduće godine, a s obzirom da među štićenicima ima veliki broj navijača vjeruju da će se uskoro ponovo družiti.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže