Povežite se s nama

Sport

Nova čistka u HNK Rijeci, Halilović i još četvero igrača otpisani

Objavljeno

na

U HNK Rijeci došlo je do čistke te se više ne računa usluge Alena Halilovića, Marija Vrančića, Marka Djurčina, Pabla Alvareza i Nikite Vlasenka, navodi Novi list.

Oni nisu bili u konkurenciji za Gradski vrt, a nisu niti igrali prijateljsku nedjeljnu utakmicu s Orijentom te će dok ne riješe svoj status trenirati odvojeno zajedno s Mateom i Damjanom Pavlovićem, Denisom Bušnjom, Bernardom Karricom, Andresom Solanom i Mikhailom Mekulovim koje je zahvatio prvi val “kresanja” igračkog kadra, ali još uvijek su na Rujevici.

Prepreku naime stvaraju ugovori, igrači su slobodni potražiti novu sredinu, s nekima će se pokušati postići sporazumni raskid.

Zasad su s Rujevice otišli Haris Vučkić (Tajland), Matej Vuk (Istra 1961), Gabriel Lunetta (Sudtirol) i Admir Bristrić (Olimpija). Zvuči pomalo nestvarno, ali je istinito, Rijeka se ove zime riješila i rješava okruglo 15 igrača!

Roster je bio preširok s gotovo 45 igrača, a rubrika ulazaka bogatija je za sedam igrača (Janković, Dilaver, Marin, Jurić, Goda, Bogojević, Banda). Jakirović smatra da mu za proljetnu Rijeku treba 25, 26 motiviranih i spremnih za izazov proboja u gornji dom ljestvice, navodi Novi list.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram