Povežite se s nama

Sport

Nova čistka u HNK Rijeci, Halilović i još četvero igrača otpisani

Objavljeno

na


U HNK Rijeci došlo je do čistke te se više ne računa usluge Alena Halilovića, Marija Vrančića, Marka Djurčina, Pabla Alvareza i Nikite Vlasenka, navodi Novi list.

Oni nisu bili u konkurenciji za Gradski vrt, a nisu niti igrali prijateljsku nedjeljnu utakmicu s Orijentom te će dok ne riješe svoj status trenirati odvojeno zajedno s Mateom i Damjanom Pavlovićem, Denisom Bušnjom, Bernardom Karricom, Andresom Solanom i Mikhailom Mekulovim koje je zahvatio prvi val “kresanja” igračkog kadra, ali još uvijek su na Rujevici.

Prepreku naime stvaraju ugovori, igrači su slobodni potražiti novu sredinu, s nekima će se pokušati postići sporazumni raskid.

Zasad su s Rujevice otišli Haris Vučkić (Tajland), Matej Vuk (Istra 1961), Gabriel Lunetta (Sudtirol) i Admir Bristrić (Olimpija). Zvuči pomalo nestvarno, ali je istinito, Rijeka se ove zime riješila i rješava okruglo 15 igrača!

Roster je bio preširok s gotovo 45 igrača, a rubrika ulazaka bogatija je za sedam igrača (Janković, Dilaver, Marin, Jurić, Goda, Bogojević, Banda). Jakirović smatra da mu za proljetnu Rijeku treba 25, 26 motiviranih i spremnih za izazov proboja u gornji dom ljestvice, navodi Novi list.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže