Povežite se s nama

Mozaik

Nova gastro fešta u Lovranu: Cijelog lipnja traju “Dani črešanj”

Objavljeno

na
Trešnja, naočigled jednostavna, svima poznata voćka, stvorila je pravu gastro senzaciju oko sebe. Posebna sorta trešnje „brtošinka“ koja raste u Lovranu i Lovranšćini, ističe se svojom veličinom i slatkoćom što ju čini posebnom, a time i zaslužuje da joj se posveti pažnja u obliku ovog Festivala.

Tijekom lipnja u Lovranu se mogu kušati razne slastice od trešanja a na današnjoj modernoj kulinarskoj sceni nije strano ni sjedinjavanje slatko – slanih okusa pa se okus te voćke može pronaći u raznim kombinacijama.

Subotu, 10. lipnja održat će se fešta posvećena trešnji, kada će uz gastronomsku, glazbenu i kulturnu ponudu posjetitelji moći kušati i 10-metarski štrudel od trešanja, ali i sa sobom ponijeti kući ponešto od preostale ponude slastica od trešanja.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram