Povežite se s nama

Vijesti

Nova godina u cijeloj PGŽ dočekana mirno i bez narušavanja javnog reda i mira

Objavljeno

na
Prošli vikend u kojem smo dočekali novu 2022. godinu, na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske protekao je mirno i bez značajnih incidenata. Dočeci Nove godine organizirani su u zatvorenim prostorima (hoteli i restorani) i otvorenim prostorima gdje je organizirano ukupno devet dnevnih te četiri noćna dočeka.

U Baški, Crikvenici, Delnicama, Fužinama, Kastvu, Klani, Lokvama, Novom Vinodolskom i u Rijeci organizirani su dnevni dočeci, dok su noćni dočeci organizirani u Malom Lošinju, u Opatiji na tri lokacije, u Rabu i u Rijeci na dvije lokacije gdje nije zabilježeno narušavanje javnog reda i mira.

Tijekom novogodišnje noći u Crikvenici je evidentiran nesretan slučaj kada je jedna osoba lakše ozlijeđena zbog neopreznog rukovanja pirotehničkim sredstvom. Podsjećamo građane da akcija „Mir i dobro“ traje do 9. siječnja 2022. godine koja se provodi u cilju održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira i opće sigurnosti svih građana te sprječavanja zlouporabe pirotehničkih i drugih eksplozivnih sredstava.

Što se tiče prometnih događaja, u novogodišnjoj noći nisu zabilježene teže prometne nesreće već tri nesreće s materijalnom štetom, kao i nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Zahvaljujemo građanima što su protekle blagdanske dane proveli u miru i svečanom ozračju pa tako pridonijeli povoljnom stanju sigurnosti na području Primorsko-goranske županije, poručuju iz riječke policije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram