Povežite se s nama

Vijesti

Nove prilike za obrazovanje: Učilište Dante lansira srednjoškolske programe

Objavljeno

na

Poznato po kvalitetnim tečajevima stranih jezika i obrazovanju za odrasle, Učilište Dante sada ulazi u novu eru obrazovanja uvođenjem sedam srednjoškolskih programa. Ova inovacija dolazi kao odgovor na sve veću potražnju za stručnim zanimanjima u regiji, a Učilište je za svoj doprinos već nagrađeno ocjenom izvrsnosti od Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Sedam puteva prema uspjehu

Novi srednjoškolski programi koje nudi Učilište Dante prilagođeni su potrebama tržišta i osmišljeni da ispune praznine u formalnom obrazovanju. Komercijalist, Ekonomist, Konobar, Kuhar, Tehničar za logistiku i špediciju, Fizioterapeutski tehničar i Web dizajner su prvi uvedeni programi, a iz Učilišta Dante najavljuju i uskoro uvođenje novih smjerova. Ovi programi omogućuju upis svima – od onih koji nisu završili srednju školu, preko onih kojima nedostaje četvrti razred za upis na fakultet do onih koji teže prekvalifikaciji. Kroz uvođenje sedam kvalitetnih programa, obećavaju nova znanja i vještine u najtraženijim zanimanjima.

Brže do svjedodžbe: Prilagođeno obrazovanje za odrasle

Razlika između srednjoškolskog obrazovanja i prekvalifikacija leži u pristupu i trajanju. Za one koji imaju samo osnovnoškolsko obrazovanje, Učilište Dante nudi mogućnost cjelovitog srednjoškolskog obrazovanja. Za one koji su srednju školu već završili, ali žele promijeniti karijeru, dostupne su prekvalifikacije koje omogućuju dobivanje nove svjedodžbe u kraćem vremenskom periodu.

Budućnost obrazovanja u Danteu

Uspješnim lansiranjem ovih programa, Učilište Dante planira daljnje širenje svojih obrazovnih ponuda ovisno o interesima i potrebama polaznika. Novi programi predstavljaju ključan korak u osiguravanju da obrazovanje bude dostupno i prilagođeno svim građanima, a posebice onima koji teže kontinuiranom profesionalnom razvoju.

Za više informacija o upisima i programima, posjetite web stranicu Učilišta Dante ili ih kontaktirajte.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže