Povežite se s nama

Vijesti

Novi autobusni kolodvor čekat će EU novac

Objavljeno

naBrojni Riječani još prije nekoliko godina iznimno su se poradovali kad je predstavljen projekt izgradnje novog autobusnog kolodvora po najmodernijim standardima, a gradonačelnik Vojko Obersnel početkom 2011. godine najavio je da bi njegova gradnja trebala započeti tijekom 2012. godine te da bi svi radovi trebali biti dovršeni u roku od dvije godine.

Svjedoci smo, nažalost, da Rijeka i dalje nema primjeren autobusni kolodvor, radovi još nisu ni blizu početka, a prema svemu sudeći na njega ćemo ipak morati pričekati još dulje vrijeme.

Upravo pitanje o novom autobusnom kolodvoru postavio vijećnik Bojan Kurelić iz Akcije Mladih na 15. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke koja se održala u četvrtak.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel kazao je kako mogućnost za realizaciju 40 milijuna eura vrijednog projekta, koji uključuje i izgradnju garaže za autobuse i osobna vozila te niz sadržaja, kao i rješavanje prometnica u centru grada, vidi u strukturnim fondovima EU, dodajući kako se s nadležnim ministarstvom dogovara mogućnost da se sredstva dobiju u okviru planiranja Riječkog prometnog pravca.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram