Povežite se s nama

Crna kronika

Novi detalji o napadu na Zametu: Nakon uboda nožem u trbuh, žrtvu nastavio udarati drvenom palicom

Objavljeno

na

Ilustracija

U Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci je 21. studenog 2022., po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske, ispitan državljanin Republike Hrvatske (1987.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju iz članka 110. u svezi članka 34. Kaznenog zakona te je 22. studenog 2022. doneseno rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 35-godišnjak u popodnevnim satima 19. studenog 2022., u Rijeci, došao u stan oštećenika (1982.) i, u cilju da ga liši života, ubo ga nepoznatim oštrim predmetom u predio trbuha gdje su vitalni organi. Nakon što mu je 40-godišnjak uspio oduzeti taj predmet, okrivljenik ga je, osnovano se sumnja, nastavio udarati drvenom palicom. Oštećenik je zadobio teške tjelesne ozljede i podvrgnut je operativnom zahvatu.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke (članak 123. stavak 1. točka 2. i 3. ZKP-a), javlja riječki DORH.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram