Povežite se s nama

Mozaik

Novi Liminal party u Gervaisu predvodi Mariano Mateljan

Objavljeno

na

Ilustracija


Klupski prostor Centra Gervais sredinom listopada ugostiti će ponovno atraktivan techno party, a o čemu se radi otkriva Liminal u svom priopćenju:

“Klub Gervais nastavlja svoju preobrazbu, pa tako i poneke opatijske noći koje će obilježiti glazba i gotovo opipljive vibracije ispod grada. U novom ruhu otvaramo klupsku sezonu s posebnim gostom koji premijerno nastupa na Kvarneru, gdje je odavno već zakasnio na svoj prvi nastup. Ali to mu nećemo zamjeriti te ga s nestrpljenjem očekujemo.

Dok će ostatak grada spavati, mi ćemo plesati uz jednog od najplodonosnijih hrvatskih producenata i DJ-eva posljednjih godina koji predstavlja sve ono dobro što hrvatska scena ima; mlade i originalne talente, izrazito tražene među stranim izdavačkim kućama i europskim promotorskim agencijama. MARIANO MATELJAN ima zamijećena izdanja na renomiranim etiketama kao što su FUSE, Cocoon i Vinyl Club, a 2016. godine pokreće vlastitu, vinyl-only etiketu u.dig, te ostaje dosljedan svom prepoznatljivom minimalističkom zvuku. Nastupao je za FUSE u Londonu i na Ibizi, a nakon toga su mu se otvorila vrata mnogih poznatih klubova pa tako bilježi nastupe u londonskom Fabric-u, berlinskom Club der Visionaere-u i Chalet-u, te u Studio-u 76 u Madridu, a od samih početaka nastupa na Sonusu, za kojeg kaže da mu je najdraži hrvatski festival.”

Metamorfoze w/ Mariano Mateljan na rasporedu je 19. listopada s početkom u 22 sata, a klub je otvoren idućeg dana sve do 6 sati ujutro.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram