Povežite se s namaPoslovna grupa Auto Hrvatska u Rijeci je 15. rujna službeno otvorila ovlašteni centar za prodaju i servisiranje Mazda automobila.

Mazdin auto salon i servis smješteni su  na lokaciji poslovnog kompleksa Auto Hrvatska u Čavlima. Alen Vuksan-Ćusa, direktor društva Auto Hrvatska Automobili i Renata  Jagetić, direktorica društva Mazda Hrvatska izjavili su da je centar tehnički opremljen i stručno osposobljen za pružanje usluga po vrlo zahtjevnim Mazdinim standardima kvalitete. Preko 150 uglednih uzvanika, među kojima su bili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, gradonačelnik Bakra i saborski zastupnik Tomislav Klarić i načelnik općine Čavle Željko Lambaša, mogli su se u to i sami uvjeriti.

Na preko 4.000 kvadratnih metara otvorenog i zatvorenog prostora vozači će naći najnovije Mazdine modele, uključujući i MX-5, najprodavaniji roadster u svjetskoj povijesti. Nova i rabljena vozila svih cjenovnih segmenata mogu se brzo i na istom mjestu ugovoriti putem Auto Hrvatska Financiranja nudi se i ugovaranje obaveznog i kasko auto osiguranja.

Servisni kapaciteti s osam radnih mjesta omogućuju održavanje osobnih i lakih dostanih vozila u jamstvenom i izvanjamstvenom roku, dijagnostiku i eko test, montažu i balansiranja guma, geometriju kotača, poliranje farova, izmjenu ulja i filtara, izmjenu kočnica, amortizera i ovjesa, kontrolu, punjenje i dezinfekciju klimatizacijskih uređaja, zamjenu i ekološko zbrinjavanje akumulatora, hotel za 6.000 komada guma kao i druge vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova. U centru je zaposleno dvadesetak stručno educiranih djelatnika.

David McGonigle, regionalni direktor Mazde za središnju i jugoistočnu Europu izrazio je zadovoljstvo što je reprezentativni Mazdin centar otvoren u partnerskoj suradnji s poslovnom grupom Auto Hrvatska koja ima respektabilnu tradiciju i ugled na tržištu prodaje i održavanja motornih vozila. Naglasio je da vjeruje u dobre poslovne rezultate jer će centar raditi u gospodarski dinamičnoj i potentnoj riječkoj regiji.