Povežite se s nama

Vijesti

Novi rotor u centru Viškova oduševio uređenjem koje je inspirirano zvončarima

Objavljeno

na
Rotor u centru Viškova ovih je dana potpuno uređen, a mnogi su pohvalili njegovo uređenje.

“Peto viškovsko kružno raskrižje donijelo je prije svega veću razinu prometne sigurnosti, posebice pješaka. Posebna vrijednost novog rotora je značajno bolji vizualni dojam jer smo dobili atraktivnu promjenu u prostoru. Dobili smo i široke pješačke površine, drvored, klupe za predahnuti, mjesto gdje možeš zastati i popričati. Središnji otok rotora uređen je plavim i bijelim kamenčićima te crvenom maramom – sve u zvončarskom duhu.

Svoje zasluženo mjesto dobila je i skulptura Antonja posvećena tradiciji zvončara, kao jednom od četiri nematerijalna kulturna dobra pod zaštitom UNESCO-a koja baštinimo u Viškovu. U sklopu zahvata, spomenik žrtvama fašističkog terora se nakon restauracije vratio na zasluženo mjesto kao i biste Ivana Matetića Ronjgova i Vitomira Širole Paje”, poručila je načelnica Sanja Udović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram