Povežite se s nama

Mozaik

Novi singl riječke grupe Projekt “Gledaj kako letim”

Objavljeno

na
Nakon što su se publici predstavili singlovima “Zaustavi vrijeme”, “10DODeset” i “Daj” te blagdanskom pjesmom “Sretan ti Božić”, riječki bend “Projekt” nam donosi novu poslasticu – singl i spot “Gledaj kako letim”. Novim singlom Projekt najavljuje dugo očekivani debitantski album, koji je već u cijelosti snimljen, a čije se objavljivanje očekuje u rujnu.

“Na postelji od čipke i meda predstavljamo vam toplu pop deliciju mikro alter kuhinje Projekt chefova. Prstohvat gorkih riječi na temeljcu od slatke melodije i poželjet ćete jesti golim prstima prljavih ruku (pjesnička sloboda – perite ruke!) i to na puna usta!” – kažu članovi Projekta.

Autori glazbe su Andrija Zrinski, Vedran Vučković i Filip Goleš, tekst je napisao Andrija Zrinski, aranžman su napravili Vedran Vučković, Andrija Zrinski, Matej Zec i Filip Goleš, pjesma je snimljena u studiju GIS nedaleko Rijeke, a za glazbenu produkciju i mastering je zaslužan Matej Zec.

Zanimljiv, drugačiji i pomalo artistički videospot je napravio Juraj Milardović, mladi digitalni umjetnik koji djeluje pod imenom “Dajajde”. U Ljubljani je 2016. godine diplomirao digitalnu umjetnost na SAE Institutu. Nakon Ljubljane seli u Zagreb, gdje započinje samostalne projekte, izložbe i izvedbe. Radi kao “freelancer” za brojne glazbene umjetnike, modne brandove, firme i organizacije, a u slobodno vrijeme radi kao VJ u mnogim underground klubovima. Uz VJ-ing, najpoznatiji je po video spotovima, album cover artovima, specijalnim efektima i animaciji koja odmiče od većine viđenog na našim prostorima. Njegovi radovi bili su dio brojnih izložbi u Zagrebu, Beogradu, Karlovcu i Rijeci. Svojim eksperimentalnim stilom te nekonvencionalnim tehnikama želi pomaknuti granice digitalne umjetnosti.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram