Povežite se s nama

Vijesti

Novi Volkswagen T-Cross stiže u Carmoto&Co. početkom 2024.

Objavljeno

na
Carmoto&Co. ove godine obilježava jubilarnu 30. obljetnicu postojanja, što je ujedno i 30 godina postojanja Volkswagena u Rijeci, a kulminaciju ovog velikog jubileja simbolično obilježava i dolazak novog T-Crossa u Carmoto početkom 2024. godina.

Tridesetogodišnja obljetnica obilježena je i iskorakom u daljnje ulaganje u društveno odgovorno poslovanje, zelene tehnologije i unapređenje korisničke podrške, a Carmoto&Co. je do kraja 2023. godine najavio nastavak suradnje s lokalnom zajednicom kroz sponzorstva različitih manifestacija i evenata te poboljšanje korisničkog iskustva s ciljem poboljšanja korisničkog zadovoljstva

Novi T-Cross ima  proširenu serijsku opremu, nove tehničke značajke kao i novo koncipiranu, visokovrijednu unutrašnjost – sve to kao rezultat povratnih informacija i želja kupaca. Unatoč sveobuhvatnoj nadogradnji, novi model T-Cross Carmoto&Co. nudit će po vrlo atraktivnoj osnovnoj cijeni.

Tri nove, svježe boje obogaćuju ponudu: uni „Grape žuta” (svijetla, sportska žuta), „Clear plava metalik” (svijetloplava) i „Kings crvena metalik” (svijetlocrvena).

Sve dodatne informacije možete potražiti na www.carmoto.hr, a predbilježbe za probnu vožnju moguće je rezervirati na 051/506-600.

(promo)

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram