Povežite se s nama

Crna kronika

Novinar Kanala Ri Ernest Marinković s 2,12 promila razbio službeni auto

Objavljeno

naNovinar Kanala Ri, Ernest Marinković, koji se određeno vrijeme nalazio čak i na funkciji glavnog urednika, početkom veljače u Rijeci je skrivio prometnu nesreću u kojoj je razbio službeni automobil, a kojeg, prema svemu sudeći, nije ni smio koristiti. U trenutku prometne nesreće bio je pod velikim utjecajem alkohola, a ovo mu nije prvi incident sa službenim vozilima Kanala Ri. Kako neslužbeno doznajemo, pripremljeno mu je rješenje o otkazu, ali mu ono zasad još uvijek nije uspješno uručeno.

Vijest o prometnoj nesreći Ernesta Marinkovića otkrio je portal Kigo, koji je dobio i informacije iz riječke policije.

“Temeljem Vašeg upita, a vezano za prometnu nesreću u kojem je sudjelovalo osobno vozilo koje spominjete, izvješćujemo Vas sljedeće: Prema rezultatima očevida, prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u nedjelju, 2. veljače, na području grada Rijeke. Do nesreće je došlo kada je osobno vozilo, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnji hrvatski državljanin u ulici Bulevar oslobođenja, udarilo u drvo i dva parkirana osobna vozila.

Također je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,12 g/kg. Zbog počinjenih prekršaja, 48-godišnji vozač je sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Što se tiče drugog dijela Vašeg upita, u skladu sa zaštitom osobnih podataka, ne možemo odgovoriti na pitanja koja se odnose na konkretnu, odnosno, imenovanu osobu”, poručili su iz policije.

“Provjereni izvori s Kanala Ri potvrdili su nam da se sa službenim automobilom Kanala RI, koji je u vlasništvu tvrtke AC Integra, nedopušteno koristio Ernest Marinković. Vozilo je bilo dio sponzorskog paketa te ga Kanal Ri koristi u poslovne svrhe. Riječ je o automobilu Fiat Panda RI 6302 E”, otkriva Kigo. Spomenimo i kako je svoja brojna službena vozila Grad Rijeka također nabavio upravo od auto kuće AC Integra.

Kanal Ri je posljednjih godina u lošoj financijskoj situaciji, plaće se isplaćuju sa zakašnjenjem, pa je nedavno toj TV postaji prijetio i štrajk djelatnika. Većinski vlasnici Kanala Ri danas su Grad Rijeka i Primorsko – goranska županija.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram