Povežite se s nama

Vijesti

Novo riječko shopping odredište MARTI Retail park otvara se za tjedan dana

Objavljeno

naNovo shopping odredište – Marti reail park, otvara vrata svih prodavaonica dana 22.08.2019., dok će prehrambeni lanac SPAR s radom započeti u petak 16.08.2019.   

Osim širokim asortimanom prehrambenih, modnih, drogerijskih i tehničkih roba, od kojih se neki brandovi po prvi puta pojavljuju u Rijeci, i otvorenje poslovnice Fine, Pet centra, sportskog dućana te ugostiteljskih objekata sa besplatnom igraonicom za djecu, uvelike će doprinijeti kvaliteti života građana Rijeke, prvenstveno stanovništva Martinkovca i okolnih naselja – Srdoča, Rešetara i Zameta, ali i susjednih Kastva, Matulja i Opatije. 

Činjenica da na preko 9.000 m2 prodajnog prostora uz nekoliko domaćih, ulaze uglavnom brandovi europskih korporacija, govori kako ovaj projekt i ulaganje u Rijeku, i njenu ukupnu ponudu, nije prepoznao samo investitor i developer – AMEC RIJEKATEKSTIL d.o.o., već i njihovi partneri, kroz uspostavljanje dugogodišnje suradnje, koja u konačnici treba rezultirati i brojim pogodnostima za širu zajednicu, osobito novootvorenim radnim mjestima.      

Na zajedničkom otvaranju 22.08. kupce i posjetitelje će dočekati SPAR, DM, PEPCO, TEDI, SPORT VISION, SINSAY, CCC, MANA MODA, AMADEUS, KIK, SANCTA DOMENICA, FINA , OČNA OPTIKA OPTIMED, FARMACIA BIO SPORT, PET CENTAR i EXC. 

Namjera investitora je dodatno se potruditi da Marti retail park postane prepoznatljivo i omiljeno odredište Riječana, obogaćujući trgovačku ponudu raznim zabavnim, kulturnim i edukativnim sadržajima, poručuju iz AMEC Rijekatekstila.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram