Povežite se s nama

Mozaik

Novo ruho riječkog alternativnog popa – DOKTOR i jesenski singl Magla

Objavljeno

na


Riječki glazbenik i producent s opatijskom adresom Antonio Livaić, nekima poznatiji kao DOKTOR, nakon višemjesečne diskografske pauze, objavio je svoj novi singl – Magla koji nas jasno uvodi u novi period Doktorovog glazbenog izričaja, ali i u hladniji dio godine koji nam slijedi.

Vizual koji je snimljen za navedeni singl ponajviše je inspiriran riječkim ulicama i industrijskom arhitekturom koja zapravo i ističe novi smjer Doktorovog glazbenog puta, koji je prema svemu sudeći puno mračniji od ranije objavljenih pjesama s njegovog albuma prvijenca „Best of”

“Magla je zapravo uvod u jedan potpuno drugačiji zvuk koji se više bazira na sjetnim i melankoličnim melodijama i temama, ali je puno mračniji od ranijeg materijala, rekao bih možda malo više emo od pjesama s mog prvog albuma Best of”. Glazbeno se “Magla” nadovezuje na novi utjecaj u Doktorovoj glazbi, a to je primjesa indiea, pop punka i antipopa, a i sam navodi da se primjeri takve glazbe često najbolje vide kod izvođača kao što su: Brevin Kim, Tony Velour ili lil aaron s primjesom pop punk zvuka ranih 2000-ih. 

Da je Rijeka itekako spremna za novog Doktora pokazao je i njegov koncert koji je održao krajem listopada u OKC-u Palach, a na kojem je izveo i nekoliko neobjavljenih singlova te dokazao kako je – doma uvijek najljepše.

Podsjetimo kako je DOKTOR ove godine izbacio i svoj album prvijenac “Best of” na kojem se nalazi 10 pjesama poput: Daj Bebo, Magija, Gledat ćemo svijet i Svijeta smak, a novim materijalom najavljuje novu eru alternativnog popa s dozom riječkog pankerskog bunta.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram