Povežite se s nama

Vijesti

NZZJZ PGŽ nagrađen za najbolji projekt u području mentalnog zdravlja

Objavljeno

na
Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije osvojio je prvu nagradu HealthComm Award za najbolji projekt u području mentalnog zdravlja, pod nazivom „Višekomponentni program prevencije ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama u Primorsko-goranskoj županiji“.

Na regionalnom HealthComm Forumu 2024 koji okuplja ugledne stručnjake iz područja zdravstva i komunikacija, podijeljene su nagrade za izvrsnost u zdravstvu, u konkurenciji od 52 izvrsna primjera iz prakse u šest različitih kategorija.

Projekt provodi Odsjek za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja iz Odjela za zaštitu mentalnog zdravlja i liječenje ovisnosti NZZJZ PGŽ. Radi se o projektu vrijednom gotovo 160.000 eura koji uključuje suradnju zdravstvenog, odgojno-obrazovnog, socijalnog i civilnog sektora s ciljem smanjenja ovisnosti, a provodi se u suradnji s brojnim partnerima.

Projektom se osnažuju postojeći kapaciteti Savjetovališta za mentalno zdravlje, a izrađena je i web aplikacija „OnMyMind“ za starije adolescente s tehnikama samopomoći te se provode grupe za majke ovisnice i grupe za ovisnike o kockanju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže