Povežite se s nama

Vijesti

NZZJZ PGŽ za privatne iznajmljivače organizira “Dane otvorenih vrata – Preporuke za pravilno održavanje bazena”

Objavljeno

na

IlustracijaNastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije 30. ožujka održat će “Dane otvorenih vrata” na kojima će se privatnim iznajmljivačima pružiti informacije i preporuke za pravilno održavanje bazena.

S obzirom na zakonsku obveza ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), NZZJZ PGŽ nastoji privatnim iznajmljivačima savjetodavnom podrškom podržati privatne iznajmljivače u ispunjenu zakonske obaveze u nadolazećoj sezoni.

Svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te će u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti upute i informacije vezane uz procese i protokole provedbe ispitivanja.
Broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje je obavezna prethodna prijava putem online obrasca.

S obzirom na veliki broj zainteresiranih osoba, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije predvidio je nekoliko termina kako bi se prilagodio obvezama i radnom vremenu svih zainteresiranih građana. Na prijavnom obrascu građani mogu izabrati jedan od ponuđenih termina u Rijeci (14:00, 17:00 i 18:30 sati).

Termini unutar prijavnog obrasca vidljivi su do ispunjenja maksimalne kvote sudionika, a u slučaju velikog broja prijavljenih, NZZJZ PGŽ obavijestit će građane o novom terminu održavanja “Dana otvorenih vrata – Preporuka za pravilno održavanje bazena” u Rijeci te po Ispostavama diljem županije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže