Povežite se s nama

Izbori

Obersnel: Ako Filipoviću bude trebala pomoć, stojim na raspolaganju

Objavljeno

na

Gradonačelnik Rijeke na odlasku Vojko Obersnel komentirao je za N1 prve ankete i izborne rezultate.

“Zadovoljan sam s najavama rezultata izbora u Rijeci”, rekao je Vojko Obersnel i dodao: “Siguran sam u pobjedu Marka Filipovića u drugom krugu. Filipović i ja smo drugačijeg karaktera. I u dosadašnjem radu on je odrađivao glavninu razgovora s potencijalnim partnerima. Nakon 21 godine se zamorite od silnih gluposti i laži koje morate stalno slušati.”

Na pitanje hoće li ostati “u sjeni” ili odlazi u mirovinu rekao je: “Ne razmišljam o političkoj mirovini. Želim se prije svega odmoriti od svega. Ako Marku bude trebala pomoć, stojim na raspolaganju, ali politiku u Rijeci će voditi on i ne treba mu nitko suflirati.”

Govoreći o koaliciji za Skupštinu dodao je: “Logično je da se SDP u formiranju većine okrene svojim dosadašnjim partnerima, prije svega PGS-u, Možemo! i vjerujem da će to biti dovoljno za stabilnu većinu. Tko će ući u drugi krug, svejedno je jer Marko dobija. Štimac glumi nezavisnog kandidata koji kaže da su njemu dobri i lijevi i desni, a ja mu baš ne vjerujem.”

Smatra da aktualno vodstvo stranke ne treba mijenjati: “SDP, ne samo u Zagrebu, plaća ceh glavinjanja vodstva SDP-a unatrag zadnjih nekoliko godina. Prije svega mislim na Bernardića, a Peđa Grbin je imao premalo vremena da stabilizira stranku, no vjerujem da će rezultat bio dovoljan poticaj da Peđa nastavi što je započeo.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram