Povežite se s nama

Mozaik

Obersnel i dalje živi u “svom svijetu” te tvrdi da je nezadovoljstvo Riječana dočekom 2019. “fake news”

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL


Gradonačelnik Vojko Obersnel upogonio je čak i treći portal koji se financira iz gradskog proračuna, onaj svoj osobni na adresi vojko-obersnel.com, na temu dočeka 2019. godine. I dalje pokušava “otvoriti oči” građanima i uvjeriti ih da je nezadovoljstvo većine građana dočekom 2019. godine na Korzu zapravo “fake news”.

Na svojoj gradonačelničkoj web stranici kreirao je članak “Mala škola lažnih vijesti” te ponovno nabraja određene brojke (koje su potpuno netočne, a stvarne možete vidjeti ovdje) te time pokušava i dalje uvjeriti Riječane da zapravo nije točno da je veći dio građana nezadovoljno njegovim odabirom izvođača za tzv. najluđu noć u godini. Moglo bi se čak reći da je Obersnel tim člankom u kojem iznosi više netočnih informacija stvorio neki svoj “fake news”.

Iako smo već objavili svoje reagiranje, i dalje nam je zaista fascinantno koliko gradonačelnik trećeg po veličini grada u Hrvatskoj vremena troši pokušavajući uvjeriti građane da je doček na Korzu zapravo bio fantastičan. Na svojoj Facebook stranici koja broji malo manje od sedam tisuća fanova pronašao je čak tri istomišljenika, odnosno osobe koje se nisu složile s našim izvještavanjem da je doček na Korzu podbacio.

Pametnome dosta.

Odgovor Obersnelu: Umjesto 4 stranice o dočeku, mogao je objasniti propali natječaj za Galeb ili 0,00 kn namijenjenih novoj Žabici

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram