Povežite se s nama

Mozaik

Obersnel: Mnogi su mislili da želim biti Tito, ali ja sam baš želio biti Jovanka

Objavljeno

na

Foto: Pero Lovrović


Nikad veća Međunarodna karnevalska povorka okupila je čak 116 karnevalskih grupa, od toga njih 24 iz inozemstva, no apsolutni hit bila je jedna maska.

Nakon što se najprije gradonačelnik Vojko Obersnel prošetao na svečanom otvorenju povorke u svom uobičajenom karnevalskom izdanju, uskoro se preodjenuo i postao prava atrakcija. Meštar Toni postao je Josip Broz Tito, a Obersnel njegova Jovanka.

Njihove fotografije preplavile su društvene mreže, lajkovi su se počeli brojati u tisućama i čini se da je nadmašio svoju masku iz 2012. godine kad se maskirao u Obelixa.

“Moto Riječkog karnevala je “Budi što želiš”. Mnogi su mislili da ja želim biti Tito, ali ja sam baš želio biti Jovanka”, komentirao je kratko Obersnel svoju masku za RTL Danas.

Fiuman i na svojoj Facebook stranici trenutno ima aktivnu 24-satnu anketu u kojoj možete dati svoj glas je li vam bolja Obersnelova maska Jovanka ili Obelix.  U svega dva sata nakon pokretanja ankete sudjelovalo je već preko četiri tisuće ljudi, a njih 65 posto svoj glas dalo je Jovanki.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram