Povežite se s nama

Vijesti

Obersnel ne želi komentirati druženje s Pavičićem, Kukuljan podnio kaznenu prijavu

Objavljeno

na


Ovog ljeta na društvenim mrežama mogla se vidjeti fotografija riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela u društvu poduzetnika Mirka Pavičića te je to izazvalo nemali interes javnosti.

Josip Kukuljan (Nezavisni) na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke istaknuo je kako je po njemu ispod rada lokalnih medija prošao članak s fotografijom iz jednog medija na kojoj je gradonačelnik Obersnel snimljen s gospodinom Pavičićem na Korčuli. Pitao je gradonačelnika što je tamo radio. Je li participirao u troškovima restorana i najma plovila. Smatra da je gradonačelnik bio u sukobu interesa i citirao stavke zakona koje je prema njegovom mišljenju Obersnel prekršio.

Gradonačelnik Obersnel je odgovorio kako pitanje s kim se nalazi u svoje slobodno vrijeme i za vrijeme godišnjeg odmora nema namjere komentirati.

“U tri tjedna sam se sreo s gomilom ljudi, ako sam imao vremena s nekima sam popio kavu. Postoje ludi ljudi koji takve slike slikaju i postoje lude novine koji takve slike objavljuju. Vi imate informacije da je to bilo u restoranu. Nije bilo u restoranu. Postavljate osobna pitanja. Ako hoćete dat ću vam i informaciju kada sam taj dan išao na WC i kakvu sam imao stolicu, odnosno informaciju kakvu sam probavu imao taj dan, ako vas zanima”, kazao je gradonačelnik.

Kukuljan je replicirao kako mu ne preostaje ništa drugo pa će prijaviti gradonačelnika u najbližu policijsku stanicu, što je tijekom dana i učinio.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram