Povežite se s nama

Vijesti

Obersnel: Nisam ponosan na svoje parkiranje, ali drugih slobodnih mjesta nije bilo

Objavljeno

na
Gradski vijećnik Josip Kukuljan na društvenim je mrežama u ponedjeljak objavio nekoliko fotografija automobila kojim se koristi gradonačelnik Vojko Obersnel, a koji je protupropisno parkiran.

Za komentar takvog parkiranja upitali smo gradonačelnika, a sad nam je stigao i odgovor kojeg prenosimo u cijelosti:

“Kao i svi ostali vozači koji žive u Ulici šetalište 13. divizije, u kasnim večernjim satima imam problema s pronalaskom parkirnog mjesta budući da ih tamo jednostavno nema dovoljno, a nema niti prostornih uvjeta za eventualnu izgradnju garaže odnosno dodatnih parkirališta.

Nažalost, ponekad se dogodi da upravo zbog nedostatka mjesta parkiram na način kako je zabilježeno na fotografijama. Nisam ponosan na to, no tako sam se parkirao isključivo nakon kruženja Pećinama u bezuspješnoj potrazi za slobodnim mjestom. Naravno, zbog toga sam više puta dobio i kazne za parkiranje koje sam uredno platio, kako za službeni tako i za privatni auto.

U konačnici, bez želje da se opravdavam jer sam svjestan da sam pogriješio, želim reći da iako sam u situaciji zabilježenoj na fotografiji vozilom stao „na crtu“ parkirnog mjesta za osobe s invaliditetom, nisam svojim automobilom zauzeo i parkirno mjesto za osobe s invaliditetom budući da je ostalo više nego dovoljno mjesta za vozilo mojeg susjeda koji koristi to parkirno mjesto.

Također, kao što se na slikama i vidi, iako nisam propisno parkirao, nisam onemogućio niti korištenje autobusne stanice, niti pješačkog prijelaza”, poručio je gradonačelnik te su priložene fotografije na kojima su tri platna naloga za plaćene kazne iz svibnja i lipnja ove godine u ukupnom iznosu od 550,00 kuna. Zbog zaštite više osobnih podataka navedenih u nalozima te fotografije odlučili smo ne objaviti.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram