Povežite se s nama

Vijesti

Obersnel se neće opet kandidirati za gradonačelnika, osim ako se ne predomisli zbog vijećnika

Objavljeno

naVedran Vivoda (Akcija mladih) je tijekom Aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća kazao kako u medijima piše da se je gradonačelnik Obersnel odlučio kandidirati za Sabor i time potvrdio da napušta brod koji tone i to zbog njegovog upravljanja. Tražio je od gradonačelnika da prije nego ode dostavi podatke o svim dugovima koje je napravio i podatke o silnim stotinama milijuna duga ustanova i komunalnih društva, uključujući sve rokove i iznose duga.

Gradonačelnik Vojko Obersnel je odgovorio kako pitanje smatra humorističkim prilogom pa će takav biti i odgovor. Ne zna hoće li ići u Sabor ili ne. Podržao ga je Gradski odbor stranke, kao i još 12 kandidata, a za koga će se predsjednik stranke odlučiti i staviti na listu ne zna. Drago mu je što Vivoda vjeruje da će biti na listi i ići u Sabor. Bez obzira na to odradit će mandat gradonačelnika do kraja. Neće se više kandidirati, osim ako vijećnici oporbe budu toliko zabrinuti za budućnost Grada, pa se zbog toga predomisli.

Pozvao je vijećnika Vivodu da čita materijale koje su dostupni, i podatke navedene u Izvješću o izvršenju proračuna Grada Rijeke gdje se nalazi sve o stanju zaduženosti. Što se zaduženja komunalnih i trgovačkih društava tiče isto se nalazi u njihovim godišnjim izvješćima, gdje se nalazi i izvješće revizijskih kuća i sve je javno dostupno. Neka Vivoda odradi nešto sam jer su mu za to građani dali mandat.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram