Povežite se s nama

Vijesti

Obersnel uživo u programu: Ne gledam HRT jer mi ide na živce, a svejedno moram plaćati pretplatu

Objavljeno

naTema plaćanja obvezne mjesečne pretplate HRT-u bez obzira gledate li njihove programe ili slušate radio postaje s vremena na vrijeme postaje aktualna u javnosti, a nerijetke su i inicijative da se takva pretplata ukine, odnosno da više ne bude obvezna.

No, razgovor o tome ne može se baš svaki dan čuti uživo upravo u programu HRT-a, ali gradonačelnik Vojko Obersnel gostujući u programu Radio Rijeke uspio je jasno iznijeti svoj stav i dati za pravo svima onima koji žele ukidanje pretplate.

Sve je krenulo nezadovoljstvom njihovim pojedinim slušateljima načinom na koji se isplaćuje socijalna pomoć, odnosno tzv. božićnice iz gradskog proračuna.

“Nama su građani dali povjerenje da u tom kontekstu raspolažemo s njihovim novcem, bez obzira da li se radi o socijalnoj pomoći, izgradnji ceste ili izgradnji muzeja. Ja bih isto tako mogao imati poprilično primjedbi na HRT, jer ja isto plaćam, između ostalog, pretplatu i užasno sam nezadovoljan onim što mi HRT pruža natrag. Razlika je u tome što ja uopće ne gledam HRT jer mi ide na živce, a svejedno moram plaćati pretplatu”, poručio je Obersnel.

Voditeljica mu je replicirala kako možda i građani nisu zadovoljni vrtićima… “U petom mjesecu imate priliku sve to promijeniti, kao i svake četiri godine. To se zove demokracija, a ovo što radi HRT nije demokracija, to je harač”, odgovorio je riječki gradonačelnik.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram