Povežite se s nama

Vijesti

Obilježavanje Međunarodnog dana turističkih vodiča u Rijeci uz turu sa startom ispred hotela Continental

Objavljeno

naPovodom Međunarodnog dana turističkih vodiča Udruge turističkih vodiča Kvarnera i Liburnije pozivaju sve zainteresirane građane na besplatan razgled grada 1. ožujka 2020. Što se točno tog dana događa otkrivaju u svom priopćenju:

“S obzirom na karnevalska događanja u našem gradu i okolici, ove godine odlučili smo naš dan obilježiti tjedan dana kasnije, odnosno 1. ožujka 2020. godine. Potaknuti pozitivnim iskustvima iz prijašnjih godina, zadovoljstvo nam je najaviti da ćemo i ove godine nastaviti s tradicijom besplatnih vođenja grada, a sve s ciljem da javnost pobliže upoznamo s našim zanimanjem i aktivnostima, kao i s našim gradom i njegovim posebnostima.

Ovogodišnji razgled tematski se nastavlja na prethodne tri godine kada su teme bile vezane uz naš grad kao Europsku prijestolnicu kulture 2020. U zadnje tri godine obradili smo teme multikulturalnosti, vode i rada, a ove godine na red dolazi završna i glavna tema – MIGRACIJE. Pošto su migracije itekako zaslužne za današnji izgled i duh grada, članovi naših udruga su na ovu temu pripremili izuzetno zanimljivo vođenje koje počinje kod Hotela Continental, nastavlja se kroz centar grada te simbolično i na jedan vrlo poseban način završava u luci.  Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i saznaju na koji način je naša luka postala LUKA RAZLIČITOSTI.”

Datum i vrijeme: 1.ožujka 2020. g. u 11,00h

Mjesto polaska: ispred Hotela Continental

Trajanje: oko 90 min

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram