Povežite se s nama

Mozaik

Objavljen Javni poziv za sudjelovanje na manifestaciji Matejna 2023. u Viškovu

Objavljeno

na
Općina Viškovo objavila je javni poziv za sudjelovanje na tradicionalnoj manifestaciji Matejna, koja se održava svake godine. Natječaj je objavljen na službenoj web stranici općine i otvoren je za sve zainteresirane strane koji žele biti dio ovog važnog kulturnog događanja.

Javni poziv otvoren je za različite izlagače, umjetnike, obrtnike, trgovce i lokalne proizvođače koji žele prikazati i prodavati svoje proizvode ili usluge.

Matejna je poznata kao manifestacija koja okuplja lokalne zajednice i promovira kulturnu i tradicionalnu baštinu Viškova. Osim prilike za izlaganje i prodaju proizvoda, sudionici će imati priliku sudjelovati u nizu događanja koja uključuju glazbene nastupe, kulturne izložbe, gastronomske ponude i mnoge druge aktivnosti.

Više informacija u dokumentima u prilogu:

Javni poziv za zakup javnih površina za postavljanje privremenih objekata za vrijeme održavanja manifestacije “Matejna 2023.”. u razdoblju od 22. rujna 2023. godine od 12.00 sati do 25. rujna 2023. godine do 06.00 sati.

Prijavni obrazac

Javni poziv za zakup privremeno postavljenih drvenih kućica za prigodnu prodaju za vrijeme održavanja manifestacije “Matejna 2023.” u razdoblju od 22. rujna 2023. godine od 12.00 sati do 25. rujna 2023. godine do 06.00 sati.

Prijavni obrazac

Ortofoto – lokacija i namjena površina

Odluka- Sajamski dan

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram