Povežite se s nama

Fiuman Plus

Objavljena lijepa video priča o vrijednom Dejanu koji već devet godina čisti Korzo

Objavljeno

na
Dejan, Dejo ili Deki posljednjih je devet godina srastao s najpopularnijim riječkim šetalištem, Korzom, postao jedna od njegovih prepoznatljivosti i omiljeni sugrađanin. Vječito srdačan i nasmijan, susretljiv i simpatičan, Dejan na svom biciklu i za orkanskih bura i za dosadnih riječkih kiša i za paklenih ljetnih vrućina “paradira” središtem grada i – čisti ga. Dejan je čistač, pometač javnih površina u središtu Rijeke, a ako mu kažete i da je smetlar nećete ga uvrijediti.

“Rijeka je zadovoljna što ima tog vrijednog i dragog čovjeka! Ovo je Dejan!”, poručuju s YouTubeu kanala VidaTV na kojem je objavljena šestominutna priča o vrijednom Riječaninu.

“Od čišćenja se može živjeti, kako ne. Ako te nije to sram raditi i ako ćeš to raditi savjestan, sve je OK”, rekao je Dejan Ramić u video prilogu čiji je autor Ernest Marinković za izdavača Srpsko narodno vijeće.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram