Povežite se s nama

Fiuman Plus

Objavljena lijepa video priča o vrijednom Dejanu koji već devet godina čisti Korzo

Objavljeno

na
Dejan, Dejo ili Deki posljednjih je devet godina srastao s najpopularnijim riječkim šetalištem, Korzom, postao jedna od njegovih prepoznatljivosti i omiljeni sugrađanin. Vječito srdačan i nasmijan, susretljiv i simpatičan, Dejan na svom biciklu i za orkanskih bura i za dosadnih riječkih kiša i za paklenih ljetnih vrućina “paradira” središtem grada i – čisti ga. Dejan je čistač, pometač javnih površina u središtu Rijeke, a ako mu kažete i da je smetlar nećete ga uvrijediti.

“Rijeka je zadovoljna što ima tog vrijednog i dragog čovjeka! Ovo je Dejan!”, poručuju s YouTubeu kanala VidaTV na kojem je objavljena šestominutna priča o vrijednom Riječaninu.

“Od čišćenja se može živjeti, kako ne. Ako te nije to sram raditi i ako ćeš to raditi savjestan, sve je OK”, rekao je Dejan Ramić u video prilogu čiji je autor Ernest Marinković za izdavača Srpsko narodno vijeće.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram