Povežite se s nama
Obrtnička komora Primorsko – goranske županije u suradnji s Udruženjem obrtnika Crikvenice i Vinodolske općine, Hrvatskom obrtničkom komorom, Primorsko – goranskom županijom, HGK-županijskom komorom Rijeka  i Gradom Crikvenica obnavlja tradicionalni izložbeno – prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda „Kvarner Expo“.

Sajam, odnosno prodajna izložba „Kvarner Expo“ će se održati petak i subotu, 14. i 15. travnja 2017. od 10:00 do 18:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici uz besplatan ulaz. Svečano otvorenje sajma i zabavni program će se održati u petak, 14. travnja 2017. u 12:00 sati na kojem će nastupiti Crikveničke mažoretkinje, Klapa Nevera i Udruga umirovljenika Sunce, dok će u subotu sve posjetitelje zabavljati Trio Crikvenica.

Autorski suvenir, kao kreativno i autohtono djelo proizvedeno u Hrvatskoj, osnovni je koncept koji predstavlja prodajna izložba „Kvarner Expo“. Na sajmu se mogu razgledati umjetnički, uporabni i prehrambeni suveniri iz čitave Hrvatske, a stručni žiri odabire najbolje sudionike u kategorijama prehrambeni suvenir, uporabni predmet ili suvenir, umjetnički – dekorativni suvenir i ukupnog pobjednika.

Ove će godine na sajmu nastupiti više od 40 izlagača suvenira, vina i proizvoda iz cijele Hrvatske, tako da svaki posjetitelj uz besplatan ulaz može pronaći nešto za sebe.