Povežite se s nama

Vijesti

Od 1. travnja s radom ponovno započinju mobilna reciklažna dvorišta

Objavljeno

na




KD Čistoća od 1. travnja ponovno omogućava svojim korisnicima odlaganje manjih količina iskoristivih i problematičnih vrsta otpada iz kućanstva u mobilnim reciklažnim dvorištima.

Na području grada Rijeke određeno je ukupno 24 lokacije na kojima će se do kraja godine nalaziti mobilna reciklažna dvorišta. Radi se o samostalnom mobilnom reciklažnom dvorištu, čije je radno vrijeme od 0-24h, te mobilnom reciklažnom dvorištu s djelatnikom. Radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta s djelatnikom je ponedjeljkom i utorkom od 9 do 17 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 16 sati. Subotom, nedjeljom i praznikom mobilno reciklažno dvorište je zatvoreno.

U samostalno mobilno reciklažno dvorište može se odlagati staklo, beterije, tekstil, metalna ambalaža pod tlakom, tetra ambalaža, ambalaža opasnih tvari, lijekovi, papir, sitni električni i elektronički otpad, plastika i metal.

U mobilno reciklažno dvorište s djelatnikom uza sve vrste otpada gore nabrojene, mogu se odlagati i akumulatori, boje, toneri, tinta, smole, ljepila, otpadna ulja (i jestiva i motorna) te fluorescentne i štedne žarulje.

Termini i lokaliteti na kojima će se nalaziti mobilna reciklažna dvorišta dostupni su na mrežnim stranicama KD Čistoće.

Građani krupni otpad i problematične vrste otpada mogu besplatno odlagati i u reciklažnim dvorištima Mihačeva Draga, Pehlin i Jože Vlahovića.

Također, KD Čistoća svim korisnicima omogućuje besplatni odvoz glomaznog otpada u količini do 2 m³ godišnje na obračunskom mjestu korisnika usluge.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže