Povežite se s nama

Crna kronika

Od 14 pregledanih teretnih vozila kod čak 11 otkrivene neispravnosti

Objavljeno

na20. veljače od 10 do 15 sati na području Kikovice provedena je ciljana akcija nadzora teretnih vozila. Akcija je provedena u suradnji djelatnika prometne policije Policijske uprave primorsko-goranske s djelatnicima Mobilne jedinice carine, Prometne inspekcije, Hrvatskih cesta i Centra za vozila Hrvatske s mobilnom stanicom za tehnički pregled vozila.

U pet sati akcije kontrolirano je 14 teretnih vozila, a kod 11 teretnih vozila sveukupno su zabilježena 23 prekršaja.

Najveći je broj prekršaja tehničke neispravnosti vozila – ukupno deset, i to u tri slučaja su utvrđene lakše tehničke neispravnosti zbog kojih su teretna vozila isključena iz prometa, a u tri slučaja zbog opasnih tehničkih neispravnosti  zabranjeno im je daljnje sudjelovanje u prometu.  Od ostalih prekršaja izdvajamo šest prekršaja pretovara, po jedan prekršaj tahografa i neosiguranog tereta te prekoračenja brzine, dok se ostali prekršaji odnose na dokumentaciju vozača, vozila i druge prometne prekršaje.

Policija će i u narednom razdoblju nastaviti s provedbom sličnih akcija u prometu radi povećanja ukupne sigurnosti prometa na cestama, smanjenja mogućnosti nastanka prometnih nesreća i stradavanja sudionika.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram