Povežite se s nama

Vijesti

Od idućeg tjedna Rijeka ima avio vezu s Osijekom, Splitom i Dubrovnikom

Objavljeno

na
Trade Air je danas otvorio prodaju na domaćim linijama na kojima prometuje u sklopu PSO-a. Hrvatske će zračne luke ponovno biti povezane od 22. lipnja!

Trade Air u sklopu PSO-a koji je istekao krajem ožujka ove godine prometovao je na domaćim linijama između Osijeka, Pule, Rijeke, Splita i Dubrovnika. Kako je postojeći PSO istekao, linije su prekinute a zatim je nastupila i obustava zračnog prometa zbog pandemije COVID-19.

Ministarstvo je odlučilo produžiti isteklog PSO-a do kraja ljetnog reda letenja ove godine, kako bi se promet na domaćim linijama mogao nesmetano odvijati dok traje javni natječaj za novi ugovorni period koji bi trebao biti na snazi od kraja listopada ove godine.

Trade Air je danas otvorio prodaju na domaćim linijama pa se već od ponedjeljka, 22. lipnja ponovno uvode sljedeće linije:
– linija Osijek – Pula, dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom,
– linija Osijek – Rijeka, dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom,
– linija Rijeka – Split – Dubrovnik, dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom,
– linija Pula – Split, dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom,
– linija Osijek – Zagreb, dva puta dnevno, ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Valja napomenuti kako će putnici iz Osijeka sa kratkim zaustavljanjem u Rijeci moći nastaviti putovanje prema Splitu i Dubrovniku utorkom i četvrtkom, te će ista opcija vrijediti i na liniji iz Osijeka za Split preko Pule, također dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.

Dva dnevna leta, u jutarnjem i večernjem terminu, na liniji Osijek – Zagreb – Osijek, omogućuju putnicima iz Osijeka konektiranje na međunarodne linije iz Zagreba prema destinacijama u Europi i svijetu. Isto će, naravno, omogućiti i konekcije putnicima prema Osijeku, sa jednim zaustavljanjem u Zagrebu.

Trade Air će na svim navedenim linijama prometovati s zrakoplovom tipa L410, kapaciteta svega 19 putnika, stoga požurite kupiti svoju kartu na web stranicama Trade Aira. Karte na svim linijama unutar Hrvatske trenutno se prodaju po povoljnim, promo cijenama, javlja Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže