Povežite se s nama

Sport

Od petka ponovno moguće skijanje na Platku

Objavljeno

na
Prirodni snijeg koji je prošle nedjelje pao na području Gorskog kotara zabijelio je i Platak. Iako količine nisu bile dovoljne za skijanje, prirodni snijeg poslužio je kao dobra podloga onom umjetnom pa se početkom tjedna krenulo sa zasnježenjem staze Radeševo 1.

Sanjkaši i ljubitelji ostalih aktivnosti na snijegu, na Platku su mogli uživati tijekom čitavog ovog tjedna, a vikend pred nama donosi dobre vijesti i za skijaše!

Od petka 19. ožujka pa dok to budu dozvolile vremenske prilike, skijašima će na raspolaganju biti donji dio staze Radeševo 1 koji je zasniježen i u funkciji će biti pokretna traka Radeševo. Sanjkaši će dok bude prirodnog snijega moći uživati na sanjkalištu uz pokretnu traku Baby lift. Osim skijanja i sanjkanja, Platak nudi različite mogućnosti za rekreaciju i ugodan boravak na svježem zraku.

Blagajna za prodaju karata radi od 8 sati, a pokretne trake od 9 do 16 sati. Informacije o radu skijališta svakodnevno se objavljuju na mrežnoj i Facebook stranici skijališta Platak. Posjetiteljima Platka na raspolaganju su djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici koja se nalazi pored parkirališta.

Dok su na snazi nužne epidemiološke mjere i ograničenje broja posjetitelja, u prodaji su isključivo dnevne karte. S obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije, bez obzira što je riječ o otvorenom prostoru, posjetitelji se mole za pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram