Povežite se s nama

Sport

Od ponedjeljka u prodaji “derbi-paket” ulaznica za utakmice protiv Dinama, Osijeka i Hajduka

Objavljeno

na
Nogometaše Rijeke u nadolazećem periodu očekuju tri derbija na domaćem travnjaku, bijeli u tri domaće utakmice dočekuju Dinamo, Osijek i Hajduk.

U ponedjeljak 4. listopada HNK Rijeka počet će s prodajom “derbi-paketa” ulaznica za spomenute tri domaće utakmice (Dinamo, Osijek, Hajduk). Svaka podrška nam je bitna u borbi za vrh ljestvice stoga smo pripremili pakete ulaznica dostupne svakom navijaču.

U ovom trenutku poznat je termin točan utakmice protiv Dinama (16. listopada, 17.05 sati). Za utakmice protiv Osijeka (30. listopada) i Hajduka (20. studenog) zasad su navedeni okvirni termini i točan datum bit će objavljen naknadno.

Povrat novca za paket ulaznica ili pojedinačnu ulaznicu iz paketa nije moguć. Za prijenos paketa na drugu osobu potrebno je kontaktirati klub na podrska@nk-rijeka.hr

Djeca do 16 godina imaju 50 popusta na cijenu paketa ulaznica.

Za ulaz na stadion za navedene utakmice nužno je predočiti COVID potvrdu. Testiranje uoči utakmice bit će moguće u Medicu gdje ćete uz promokod HNKRijeka moći obaviti testiranje za 70 kuna. Nakon testiranja svaka osoba dobit će COVID potvrdu na e-mail nekoliko sati nakon testiranja. U slučaju da navijač nije dobio potvrdu može se obratiti na medico@medico.hr

Točni termini testiranja u Medicu uoči svake utakmice bit će objavljeni na svim službenim komunikacijskim kanalima HNK Rijeka.

Cijene derbi-paketa možete pronaći u tablici:

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram