Povežite se s nama

Vijesti

Od prikupljene ambalaže Lovranci kupili Dječjem domu veliki televizor i slatkiše

Objavljeno

na
Udruga Lovran Music Fest nedavno je u više dana prikupljala povratnu ambalažu, a cilj im je i ove godine bio obradovati mlade stanovnike Dječjeg doma “Ivana Brliž Mažurnić” u Lovranu uoči božićnih praznika.

Akcija je prošla i više nego uspješno te je koncem prošlog tjedna održana primopredaja velikog televizora, a djecu je obradovao i veliki paket slatkiša.

“Što su tražili to su i dobili! Upravo smo odnesli novu televiziju u Dječji dom u Lovranu. Reakcija klinaca je bila fantastična i to nam je najveća nagrada koju možemo dobiti…

Ali to nije kraj našeg darivanja… Kako smo ove godine, tj. kako ste nam Vi donesli 18 000 komada ambalaže, bit će tu još koji poklon i za nekoga drugoga… Već znamo kome i što ali Vam nećemo još ništa otkriti… Nadamo se da ćemo uspjeti do kraja godine isporučiti i taj drugi poklon, a tko zna… Možda bude i za treći… Hvala vam od srca”, poručili su iz udruge LMF.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram