Povežite se s nama

Vijesti

Od utorka štrajk u svim školama do daljnjega

Objavljeno

na

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELLKako je najavljeno krajem prošlog tjedna, u utorak nema škole u cijeloj Hrvatskoj. No, kako neslužbeno doznaje N1, štrajk u svim školama neće trajati samo sutra nego neće stati sve do ispunjenja sindikalnih zahtjeva.

Sutra za 10 sati zakazana je redovna konferencija za novinare na kojoj bi sindikati trebali pojasniti daljnu taktiku i rezultate referenduma, a današnju konferenciju, iako je bila najavljena, sindikati su otkazali zbog pijeteta prema žrtvama Vukovara.

Ako se ova informacija zbilja pokaže točnom, ona bi bila u skladu s ranijim najavama sindikata prosvjete da će zaoštriti retoriku i kao odgovor na posljednju ponudu Vlade, koju sindikati ocjenjuju sramotnom, nižom od prijašnje te pokušajem omalovažavanja štrajkaša i zaposlenih u obrazovanju.

Sindikalni čelnici najavili su da će u utorak objaviti i rezultate sindikalnog referenduma među članstvom i štrajkašima. Po podacima koje su predstavili prošloga tjedna, Vladina ponuda odbijena je s više od 95 posto glasova, piše Telegram.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram