Povežite se s nama

Sve je bliže koncert “Večer klapa za srce i dušu” na kojem nastupaju neke od najboljih hrvatskih klapa. Publika će u petak, 14. listopada imati priliku uživati u nastupima sjajnih klapa Cambi, Iskon i Kampanel, a nema sumnje kako će sportska dvorana “Marino Cvetković” u Opatiji te večeri biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Organizator koncerta OFC agency već je otkrio kako će koncert biti otvoren legendardnom pjesmom “Serenada Opatiji” jednog od najboljih hrvatskih pjevača svih vremena, Ive Robića. Priprema se posebna verzija te nadaleko poznate pjesme, sve tri klape udružit će tom prilikom glasove i nema sumnje kako će to biti jedan od vrhunaca te romantične večeri.

Vjerujemo kako će koncert svima ostati dugo u sjećanju zahvaljujući brojnim hitovima klapa, a organizator se potrudio upravo i samu publiku uključiti u odabir programa u kojem će moći uživati. Nakon što će pjesmom “Serenada Opatiji” koncert biti otvoren, sve tri klape još jednom će izaći zajedno na pozornicu na samom kraju koncerta kad će ponovno jednu pjesmu izvesti udruženim glasovima. No, o kojoj pjesmi će se raditi ima priliku odabrati upravo publika sudjelovanjem u anketi u kojoj se može birati između dva bezvremenska hita: Agrameri – Ruža crvena ili Vinko Coce – Vilo moja. Anketa je otvorena do ponedjeljka, 10. listopada u 15 sati.

Ulaznice za koncert po cijeni od 80 kuna u pretprodaji (na dan koncerta 100 kuna) možete kupiti na svim kioscima Tiska i u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, u restoranu Bianco&Nero u sklopu sportske dvorane Opatija te na svim ostalim prodajnim mjestima Eventima.

Koju pjesmu želite da klape otpjevaju zajedno na kraju koncerta?

  • Vinko Coce - Vilo moja (74%, 100 glasova)
  • Agrameri - Ruža crvena (26%, 35 glasova)

Ukupno glasova: 135

Loading ... Loading ...